Frivillig redaktør til teknik og layout søges til Flora og Fauna

Findes der blandt Jydsk Naturhistorisk Forenings omgangskreds en person, som gerne vil hjælpe med opsætning af artikler til Flora og Fauna?

Vi søger en person som i forvejen har et minimum af kendskab til opsætning i InDesign, samt har kendskab til Excel og Photoshop eller et andet fotobehandlingsprogram, og som desuden gerne på have en naturvidenskabelig baggrund.

Vi ønsker en engageret person, som kan indgå i et tæt samarbejde med den øvrige redaktion om opsætning af artikler til foreningens tidsskrift. Du skal påregne mindst 50 timer årligt til redaktionsarbejdet. Arbejdet er frivilligt, men vi kan tilbyde et inspirerende miljø af engagerede folk, som brænder for at bevare et gammelt, velrenommeret videnskabeligt tidsskrift. Lettest, men ingen betingelse, er det, hvis du bor i Aarhus-området, da vi en til to gange årligt mødes i redaktionen for at drøfte fremtid og tiltag.

Du kan naturligvis som medlem af redaktionen være med til at præge arbejdsform, udvikling og mødeform. Du vil naturligvis blive guidet ind i redaktionsarbejdet.

Venlig hilsen Sussie Pagh, Jens Reddersen og Bente Fyrstenberg.

Interesseret: Kontakt Sussie Pagh på red@floraogfauna.dk

121(3+4)_forside-s