22. maj/Haverne er et mylder af liv – der er meget mere, end du tror!

På FN’s Internationale Biodiversitetsdag, søndag den 22. maj,

afholder Naturhistorisk Museum og fugleognatur.dk http://fugleognatur.dk/ en stor biodiversitetskonkurrence – Mylder på matriklen. Her kan haveejere i Danmark konkurrere om, hvem der har den mest artsrige have.
Arrangementet er tænkt som en øjenåbner i forhold til, hvor meget liv der egentlig findes i vores haver, og hvor mange store naturoplevelser haverne gemmer på. Alle vilde arter skal registreres, og den haveejer, som har den mest artsrige have – altså mest mylder på matriklen – vinder en præmie ud over det sædvanlige. Vinderen vil få besøg af et hold biologer og andre naturkyndige, som vil undersøge vinderhaven og samtidig samle materiale ind til en kommende udstilling på Naturhistorisk Museum.
Information om arrangementet og tilmelding til konkurrencen kan findes på Naturhistorisk Museums hjemmeside og på fugleognatur.dk
Vi er overbevidste om, at havens natur er et emne, som optager rigtig mange danskere, og vi håber, at I vil være med til at sprede det gode budskab om konkurrencen. Vi har vedhæftet en lille poster, som kan hænges op på informationstavle eller lignende.
Yderligere information om konkurrencen kan fås ved at kontakte Lars Bøgh eller på tlf.: 61 22 66 02.