Aftentur ved Egå Engsø den 19. maj 2015 kl. 19.30

Trods regn- og haglvejr i løbet af eftermiddagen, vovede en lille flok sig alligevel afsted til Egå Engsø for at se på fuglelivet. Og heldigvis klarede vejret op, så vi havde en god tur i en frisk kølig aften, hvor vi så både viber med unger, skeand, svaner, troldænder, temmingsryler og mange andre fugle – og til slut hørte græshoppesangerens sjove snurrende sang.

Egå Engsø udviklede sig efter sin etablering i 2006 hurtigt til en af Østjyllands bedste fuglelokaliteter, med nu over 200 observerede fuglearter. Vi går denne aften fra parkeringspladsen ud til fugletårnet og ser hvad der ligger af fugle på søen. Eventuelt fortsættes ud til vestenden af søen for at se hvad den kan byde på.

Mødetid og sted:  19. Maj kl. 19.30 ved Parkeringspladsen på Viengevej 7, Risskov.
GPS 56.210646, 10.229312. Varighed ca. 2 timer

Turleder: Ole F. Jensen

ørne egå engsø
Havørne set ved Egå Engsø foråret 2015.