Mårslet ny natur

Tirsdag den 11. juni, kl. 18-21:
Mårslet ny natur

Mødested: P-pladsen på hjørnet af Hovstien og Langballevej op mod Vilhelmsborg, som er vist på billedet med Tingstedet. Der er et stort skilt over området og en krans af sten og stedet kaldes Tingstedet. N 56.072899 E 10.186100.

Turleder: Biolog Peter Søgaard, Aarhus Kommune og naturfotograf Amdi Nedergaard.

Medbring: Madpakke til fællesspisning kl. 17.30, da der er et bord-bænkesæt.
Solidt fodtøj og påklædning efter vejret.

300ha ny natur

Syd for Aarhus skal 300 hektar kommunal landbrugsjord omdannes til mere vild natur.Formålet er at skabe flere levesteder til en masse arter, der mangler plads og samtidig give aarhusianerne nye, bedre naturoplevelser.

De 300 hektar ny natur bliver etableret på landbrugsjord i forbindelse med eksisterende naturområder som Uller Eng i Hørret Skov, de genskabte vandløbsstrækninger af Kapel Bæk og Giber Å samt det beskyttede Natura2000-område mod øst, hvor det kobler sig på de store skove langs kysten.
Projektet er blandt de største i Aarhus Kommune, når det kommer til arbejdet med at højne biodiversiteten.
Der kan læses mere om projektet KLIK HER

Mårslet ny natur, Tingstedet
Hjørnet hovstien-langballevej
Herregårdsjord øst for hovstien
Syd for Vilhelmsborg