KYSTSIKRING – hvem skal nu betale?

Mandag d. 29. oktober kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 19.15

Foredragsholder: Inga Kofoed Andersen

Sted: Auditoriet, Naturhistorisk Museum, Wilhelm Meyers Allé 10, 8000 Aarhus C.

Danmark huser en verdensberømt geologisk sensation: Skagens Odde. Verdensberømt, fordi den er stor og bliver større år for år. Den vokser af alt det materiale, der bliver høvlet af vestkysten længere sydpå og fragtet nordpå af bølgerne. Materiale, som bølgerne har ædt af kysterne neden for vores sommerhusområder.
I disse år diskuterer vi livligt, om kommuner og privatpersoner frit skal kunne hælde beton ud over vores fælles kyster. Eller det fortsat skal afgøres af en statslig instans hvor og hvornår, der skal kystsikres.
I dette foredrag får du både en historisk og geologisk vinkel på kystsikring – og mulighed for at deltage i debatten på et kvalificeret grundlag. Inga Kofoed Andersen er geolog og har arbejdet i Miljøministeriet i 10 år.

Deltagelse er gratis, og der er ingen tilmelding. Adgang for alle, også ikke-medlemmer.

Foto: Inga Kofoed Andersen
Foto: Inga Kofoed Andersen