Nye artikler fra Flora og Fauna nu på nettet!

Selvom verden næsten har været sat i stå, har vores redaktion ikke ligget på den lade side, men netop lagt sidste hånd på ikke mindre end tre videnskabelige artikler og en boganmeldelse.

Artiklerne er følgende:

Klippekrabber i Vadehavet: en trussel mod den lokale flora og fauna?
af Trine K. Vogensen, Martin B. Nielsen & K. Thomas Jensen

Vegetation, succession og særlige ruderatarter i sandmarksforsøg i Mols Bjerge.
af Jens reddersen
Første dokumenterede fund af sort havtaske (Lophius budegassa) fra dansk farvand.
af Henrik Carl

og boganmeldelsen er en anmeldelse af et værk om Danmarks havalger i 2 bind, skrevet af Ruth Nielsen og Steffen Lundsteen.

Læs artiklerne her på hjemmesiden ved at klikke på ovenstående links, og husk at du altid kan genfinde dem ved at gå ind via punktet “Artikler” i den sorte bjælke foroven på hjemmesiden, og vælge den kategori du ønsker.

Til sidst en stor tak til redaktionen og forfatterne for det store arbejde der er lagt i artiklerne som forhåbentlig kan bringe glæde og viden hos læserne, og husk at vi kun er i stand til at fortsætte med lignende udgivelser hvis du støtter foreningen gennem et medlemskab!

Har en en artikel du kunne tænke dig publiceret, kan du altid kontakte redaktionen, se under Flora & Fauna -> Redaktionen i menuen øverst. Vi kan altid bruge gode artikler til Flora og Fauna og hjemmesiden.